De-Stiljs-logo

Välkomna till oss!

loading...

Tredje diplomet i TEM inomhus för Astrid och kan lägga till NW 1 framför sitt namn. Stort Grattis matte Julia som tränar Astrid så fint. Ser framemot vad ni hittar på framöver. Vi hejar på :))

                   NW 1 De Stijls Cupid Astrid !

DAZZLING KULLEN,LÄS MER UNDER VALPAR

Nyheter

2020 > 03

Idag blir Boss kullen 6 veckor ! Vi har haft Jenny från Kennel Evergrace ( Bosses uppfödare ) och fotat . Bilder kommer under kvällen !
Alla valpar har fått familjer nu och jag vet att dom kommer få det bäst ❤️

Läs hela inlägget »

B kullen har fyllt 5 veckor redan . Dom växer och mår jättebra. Vi har haft Ulrika från Kennnel Amarachi och Lotta från Kennel Zaxxon för att kolla sinus och allt ser bra ut ! Har lagt ut massor med bilder och filmer på vår FB sida . Har jätteproblem med internet när jag är själv ,så uppdaterar hemsidan när det går. Har tömt kameran och här kommer massor med blandade bilder från dom var nyfödda till ca 4 veckor. Deras egna sidor är på gång också. 

Läs hela inlägget »

Alla valpar är tingade utom till en av tikarna som vi inte hittat rätt till ! Vill att ni bor i Stockholm eller Örebro . Surprise har en extra virvel & kan inte användas i avel eller utställning & Mini vill jag gärna kunna gå vidare med om hon blir bra ! Båda tikarna är redan fantastiska små individer och givetvis galet söta

Läs hela inlägget »

Dom har nu fyllt tre veckor och det händer saker varje dag nu . Så roligt att se deras personligheter och hur dom växer . Vi har det bra på landet och bilresan gick jättebra Då jag inte kommer in i datorn uppdateras det dagligen vår FB sida . Och vi har inte hittat rätt familj till en av tikarna Mini ich Surprise . Har krav då det gäller dom och ett är boende i Stockholm eller Örebro .
Här kommer lite bilder men titta in på FB för filmer mm !

Läs hela inlägget »

Fina Atlas 16 mån och är så fin . Hans familj tar hand om sin Grönis på bästa sätt. Han får gå på vattengympa,springa i skogen ,balans övningar mm och det syns verkligen på honom ,bygger finfina muskler och är i toppen kondition. Atlas må vara en hane av modell större men vad gör det när han är så fin och det viktigaste av allt TREVLIG !! Atlas kommer göra sin officiella utställnings debut i Juni .

Läs hela inlägget »


.

VI REKOMMENDERAR