Då vi bestämt att inte låta någon valp stanna eftersom vi har Kuura som är ung och kräver en del vill vi ha en tik på fodervördsavtal
Du/Ni måste bo i Stockholm eller Örebro
Läs på SKK hur det funkar och om det låter intressant mailar du/ni till mig !
www.skk.se

Läs hela inlägget »

Jag är så otroligt lycklig och glad att Zoya ska bli mamma Ser fram emot detta väldigt väldigt mycket Så nyfiken vad som gömmer sig i magen men får väl hålla ut

Läs hela inlägget »

Zoya är konstaterad dräktig idag vid ultraljud Vi är så glada över detta och ser med spänning fram emot denna valpkull !

Läs hela inlägget »

Lördagen hade vi besök av Tomas,Jonny, Dexter & Argos och en härlig familj som ville träffa hundarna ! Blev lunch,fika och hundprat i timmar Zoya och Kuura sov gott på kvällen !

Läs hela inlägget »

Nytagen bild på Dexter . Han är så stilig ❤️Och det bästa är att han är lika snygg som snäll . Fotot lånade jag på DexterArgos FB sida och fotograf är Birgitta Törnqvist .

Läs hela inlägget »

National Dog show in Visby, Sweden.
NORDUCH (DKUCH, SEUCH, FIUCH), EECH, SE JV-12 Kadamo Rob Roy “Dexter”
– 3rd in Champion Class with CQ
– 4th Best Male
The judge was Ann Carlström, Sweden.

STORT GRATTIS från oss ❤️⭐️

Läs hela inlägget »

Nu är Zoya parad med Dexter . Två mycket lyckade parningar fick vi till utan problem . Nu blir det en otolig och lång väntan tills vi vet .
Här kommer lite blandade bilder !

Läs hela inlägget »

Vi har haft besök av Zoyas snygga och MYCKET trevliga kille Dexter och hans familj Jonny,Tomas och Argos ! Hudarna busade och hade jättekul , Kuura älskar killarna och hon lekte jättemycket med Argos haha. Massa fina bilder blev det , några ser ni här och på kärleksparet finns under VALPAR . 
Tack snälla för besöket och den goda lådan :)) . 

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter