Idag fyller älskade Zoya hela 5 år ! Vi är så glada över denna härliga hund som förgyller vår vardag ❤️

Läs hela inlägget »

I dag tog vi en tur att hälsa på Dexter med familj för lite nya bilder på kärleksparet ! Vi bjöds på härlig lunch och hundarna hade roligt ☺️Här kommer lite bilder på alla 4 hundar !
Tack för en trevlig dag med god mat & dom fina glasen ❤️

Läs hela inlägget »

Den 13 Maj fick vi ta det svåra beslutet att låta vår prinsessa Fendi somna in. vi märkte på morgonen att det var nånting som inte stod rätt till och åkte akut till veterinären. Där konstaterades det hjärtsvikt och med tanke på hennes ålder så fick hon somna in. Det är så tomt och hon är så saknad. Vet att hon och papppa Vegas har det bra där uppe . Båda deras urnor har fått flytta till stugan där dom älskade att vara . Men är glad att Fendi var pigg och busig ( som Vegas) in i det sista och hade det toppen på landet sin sista tid ! En speciell tid är slut nu när både Vegas och Fendi är borta, dessa två betyder så mycket och kommer alltid finnas i våra minnen 

Läs hela inlägget »

I helgen drog hela familjen till Dal i Norge för två utställningar. Kom fram sent Fredag kväll till hotellet som låg vägg i vägg med Letohallen , så perfekt att bo så ! Dag 1 BIR CK CAC och vi avslutade med en 4.e placering i gruppen !!!!Helt fantastiskt roligt . En mycket lång dag och vi slappade på rummet resten av kvällen.
Dag 2 BIR CK CAC & ny NORSK Champion och då även FINSK Champion !!! Vi stannade inte till finalerna då vi har en bit att köra hem ! E n mycket trevlig helg och bra utställning med bra domare som kunde rasen ! Lite bilde kommer här , tagna med mobil .Kritiker finns på Kurrans sida 

Läs hela inlägget »

Fendi njuter av tiden på landet !

Läs hela inlägget »

Fina fina Zoya ! Vi väntar på att hon ska löpa men det dröjer lite till !

Läs hela inlägget »

Hon är väldigt väkdigt speciell vårat Långöra , skrattar varje dag åt henne . Så här ser hon ut när solen är framme !

Läs hela inlägget »

Vi håller på att planera Kuuras förhoppningsvis första kull . Detta kommer ske nästa vår så det är ett tag kvar ! Hon ska röntgas kolla ögon och visas upp på lite fler utställningar först ! Hane kommer meddelas då det är klart . Detta kommer bli mycket spännande , det är den 2:a BTC kullen i Sverige om jag fått rätt info ! Är ni intresserade så kontakta oss via mail eller telefon !

Läs hela inlägget »

Ni glömmer inte att på vår FB sida uppdateras det ofta ☺️☺️ Välkomna att besöka den och glöm inte att gilla den ☺️

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter