Fina Atlas ! Han växer så det knakar & är mest som en ung hane ska vara ! Men väldigt mysig och pussig säger hans familj ❤️

Läs hela inlägget »

1 Maj var det utställningspremiär för några av valparna som är strax över 6 månader nu. På plats var Iris,Nala och Atlas , lilla Tudor har skadat sin tå och fick stanna hemma. 
Alla skötte sig exemplasiskt i den nya miljön . Lite vilda och glada i början men kunde koppla av efter ett tag. Vi träffades tidigt just för att dom skulle vänja sig . Först ut var Atlas som Tomas visade idag , han var så duktig och fick fin kritik ! Blev en fin 2.a placering idag. Nala och Iris var på tur som är så duktiga . Nala blev placerad på 1.a plats och Iris på 2.a plats .Nala blev till slut 2.a bästa tik . Tjejerna fick båda strålande kritiker . Alla tre klarade hanteringen utan problem och vi kunde inte vara stoltare. 
Här kommer lite bilder från dagen och deras kritiker finns under deras egna sidor. 
Tror jag har dom bästa valpfamiljer och dom bästa hanhundsägare ! NI ÄR BÄST 
Vi hade alla en härlig dag som började i regn men slutade med sol. Tack Jenny,Annelie,Caroline,Cricke och Tomas för denna dag . 

 

Läs hela inlägget »

Zoya

Vi har så smått börjat planera Zoyas andra kull !
Ni som vill veta mer om våra planer är det bara höra av sig till mig !

Läs hela inlägget »

Utställningsträning för 4 glada vovvar igår i Eskilstuna Hundhall ! Tomas och Jonny hade hyrt hall i två timmar och vi hann med träning,fika,prat och sista kvarten bus ! Lite bilder här och mycket mer och även film finns på vår FB sida ☺️

Läs hela inlägget »

I Lördags fyllde vår fina Tuta 3 år . Livet ändrades när hon vid 9 mån ålder flyttade från Finland till oss i Sverige . Hon är den knäppaste,envisaste och underbaraste som finns ❤️❤️❤️Födelsedagen firades med ny pipleksak och ben !

Läs hela inlägget »

Vi kommer att ställa ut Kuura i Malmö Söndag 31/3 på Mässan . Så ni som vill träffa oss säg till ! Åker ner på Lördagen Ska bli så kul att få springa i ringen igen efter långt uppehåll !

Läs hela inlägget »

Nu har valparna fått egna sidor . Det kommer mera bilder annars har dom egna album på FB. Även valpsidan är uppdaterad med våra planer under 2019 ! Alla senaste nyheter och bilder på AYO kullen finns på FB så kika in där. Vill ni veta mer om våra planer går det bra att höra av er.

Läs hela inlägget »

FB är där det uppdaters In och gilla vår sida och titta på filme, bilder och det senaste ! Nu har alla 7 sina familjer !

Läs hela inlägget »

Nu är vi installerade i stugan med alla hundar . Bilresan i går gick verkligen jättebra , Zoya lugn och alla valpar sov hela resan lugna och trygga ❤️Dom trivs i sin nya lya där dom kommer bo i veckan tills vi bygger om i tvrummet . Där blir det ännu större och det lär behövas ☺️Dom utvecklas och det händer nya saker varje dag känns det som . Fortfarande är dia,mat och sömn det viktigaste men det busas, brottas och undersöks när dom är vakna
I helgen har vi haft besök båda dagarna och jag tror dom blivande valpfamiljerna är mycket nöjda
Kika in på FB sidan där det uppdateras hela tiden

Läs hela inlägget »

Kommer uppdatera hemsidan så fort jag hinner men så länge kika in på FB sidan !!Nya bilder varje dag på korvarna ❤️Och telefonen strular fortfarande tyvärr ! Antingen skicka ett sms så ringer jag upp eller ring från messenger Har funkat ☺️

Läs hela inlägget »

Arkiv

Senaste nyheter