De-Stiljs-logo

VI KOMMER ATT VÄNTA MED DENNA KULL TILL EFTER SOMMAREN PGA ATT  DEN KROCKAR MED MINA STUDIER. NI SOM ÄR INTRESSERADE AV VALP EFTER SOMMAREN ÄR VÄLKOMNA ATT HÖRA AV SIG.

                   DAZZLING KULLEN UNDER PLANERING

DE STIJLS AYO ISA BY DEXTER "IRIS"
                       

AMARACHI ERA OF LEGENDS ROUGH RUSH
                       " RUSH" 

De Stijls Ayo Isa by Dexter " Iris"

SE57577/2018
Född 2018-10-23
BPH -skottfast
HÖG 64 cm  
VIKT 34 kg
EOAD FRI genom föräldrar
HD : A/A
ED: 0/0
KORREKT BETT 
Godkänt anlagsprov
Utställd med EXCELLENT  

 

AMARATCHI ERA of LEGENDS ROUGH RUSH 
                  "Rush"
SE55395/2021
Född 2021-07-12
BPH -skottfast
HÖG 68 cm
VIKT 44 kg
DM FRI genom föräldrar 
HD : A/A
ED : 0/0
KORREKT BETT 
Godkänt doftprov 1 i NW 
Utställd med EXCELLENT 

Lite om Iris :
" Iris är en väldigt okomplicerad tik som gillar och går ihop med de flesta.När hon hängt med oss till stugan så älskar mamma Zoya,moster Kuura och lillasyster Mini  när hon är med.Iris och Mini kan leka och busa i timmar. Hon är väldigt gosig och sover såklart i sängen ,nära det går.Vakt finns det såklart men inte  överdrivet och när hon är hos oss överlåts det till övriga vovvar.Iris gillar att spåra,är mycket lyhörd  och mjuk tik. 
Som  avelstik och mamma kan jag som uppfödare inte önska mer.Iris har vart helt underbar från parning,valpning och mamma till Cupidkullen .

 
Så här beskriver Rush matte Katrin honom :
"Rush är världens goaste gladaste kille.Snäll mot allt och alla,människor,hundar eller katter.Hänger med på allt man ber om.Är man med husse så blir det garage häng och besök på diverse bygghandlare eller andr spännande butiker (är alltid med in överallt det är tillåtet)åker med på vagnar och palldragare,gör succe i kassan och charmar övriga kunder.Är han med matte så hänger han med i stallet, vi är ute och cycklar,springer och strosar i skogen. På sommaren älskar han att bada och simma. är både ovan och under vattnet.Han har mycket energi,går in med 100% i allt han gör och han är faktiskt väldigt bra på det dessutom.
Har provat lite av varje,lydnad,agility,nosework,specialsök och kapplöpning. Arbetsviljan är hög och han är otroligt uthållig.Vi har gått grunfkurs i specialsök och ska gå en ettårig utbildning på Hundcampus till hösten.I noseworken tränar vi på klass 2 gömmor. Han är doftsäker och gör fina "nosfrys".Helt orädd för att klättra och klänga för att ta sig fram till svåråtkommliga gömmor.Jobbar sig fram helt självständigt och verkar tycka att halva nöjet att få ta sig an bökiga underlag och höga höjder. Vi har  inte varit ute och tävlat officiellt ännu då matte inte riktigt haft tid och inte riktigt vågat,men hoppas kunna komma ut och testa på det också.I kapplöpning ger han verkligen alltt och planen är att han ska ta sin tävlingslicens till våren.Han älskar att apportera,kan hämta bollar,pinnar eller frisbee så länge man orkar kasta.Lika väl som han är en arbetsmyra så kan han verkligen konsten att koppla av. Inga problem att chilla hela dagen om det är ruskväder ute. Han är den mest kramgoa man kan tänka sig. Vill gärna mysa i soffan och då vill han vara nära,älskart att ligga sked.Finns vakt i honom utan att vara överdrivet,han säger till när det behövs.Han är välbalanserad och mycket trevlig individ som man kan göra mycket roligt med" 

Är glad att Iris matte Annelie lånar ut sin prinsessa till ännu en kull . Iris var en fantastisk mamma till Cupidvalparna som i dagsläget är 20 månader gamla. Friska,glada,sociala med en härlig attityd.Jag och Annelie är mycket nöjda med alla valpar.0ch en av anledningarna till att låta Iris bli mamma igen.

 Iris är en fantastisk tik som föddes i vår Ayo-kull ,hon har en härlig mentalitet och är en mycket trygg tjej med glimten i ögat.
Rush är uppfödd av Ulrika Holm,Kennel Amarachi  och hans syskon är friska ,glada,lmycket trygga och har en stor portion arbetsglädje.Hela kullen har gjort ett fantastiskt fint  BPH som vi fastnade för .
Och när vi träffade Rush blev vi inte besvikna,En fantastisk kille som alla blev förälskade i .


Av denna kull förväntar vi oss aktiva,arbetsglada hundar med  mycket bra mentalitet. Båda är oerhört mysiga och älskar närhet De är båda  sociala och mycket trygga hundar .Rush BPH är väldigt bra och imponerade mycket på oss.Det var faktiskt så jag hittade Rush.Han är en lagom hane utan några överdrifter vilket jag tycker om.
Vi tycker han och Iris matchar varandra mycket bra och de tyckte om varandra direkt.

Iris kommer förhoppningsvis börja löpa Mars/April och om allt går bra flyttklara valpar juni/juli

INAVELSGRADEN ÄR 0 % PÅ 4 GENERATIONER

Stort stort tack till Rush familj att vi får låna deras underbara kille till Iris.
Och tusen tack till Rush uppfödare  Ulrika Holm Kennel Amarachi för all hjälp 

Annelie,Iris matte och jag ser mycket fram emot denna kull som vi tror blir fantastisk bra .

På vår FB sida har den planerade kullen ett album.Finns bla filmer på Rush när han busar och simmar men även några filmer från hans BPH,så in och kolla !

 

NYA BILDER PÅ RUSH