De-Stiljs-logo

Välkomna till oss!

loading...

Tredje diplomet i TEM inomhus för Astrid och kan lägga till NW 1 framför sitt namn. Stort Grattis matte Julia som tränar Astrid så fint. Ser framemot vad ni hittar på framöver. Vi hejar på :))

                   NW 1 De Stijls Cupid Astrid !

DAZZLING KULLEN,LÄS MER UNDER VALPAR

Nyheter

2020 > 02

Massor med nya bilder finns på vår FB sida ! In och kolla på våra juveler ❤️

Läs hela inlägget »

En vecka idag och alla mår jättefint även Suprise som är 2 dagar yngre ! Hemsidan kommer uppdateras men har inloggningsproblem men på DeStijls FB sida finns mängder av bilder .
Vi låter Zoya och valpisarna vara ifred så mycket som möjligt i dagsläget .
Ska väga dom i morgon och även passa på att ta huvudbild .

Läs hela inlägget »

Miss Surprise ❤️❤️❤️Fredag morgon runt 3-4 tiden ploppade det ut en liten tik på 440 gram ! Stark,pigg & fullt utvecklad. Zoya har sen valparna kom i Tisdags varit helt lugn & nöjd , inga tecken på att det skulle finnas kvar en valp . När vi röntgade henne såg dom 5 valpar ( två sköterskor) även om bilderna var riktigt dåliga så misstänkte jag inga fler . Torsdag kväll börjar Zoya flåsa , bli lite orolig , har sammandragningar ! Hennes temp är bra och hon äter bra . Sover bra emellanåt . Jag har väl slumrat till när Zoya väcker mig och ser en blöt valp , ni som känner mig förstår ju att jag får totalpanik och ropar efter Micke . Vi snyggar till navelsträngen som Zoya fixat riktigt bra .Torkar henne torr ordentligt tills hon skriker högt och kollar igenom henne ! Pigg och stark , fullt utvecklad ! Vi ser till att hon får den bästa tutten och att hennes stora bröder inte puttar bort henne . Hon har redan ökat jättebra i vikt 580 gram ❤️ Hon har gärna krälat iväg och vill ligga själv men jag lägger henne hela tiden hos syskonen o mamma Zoya , och det har hjälpt nu ligger hon mer och mer med dom andra . Så nu håller vi tummarna för Suprise ❤️❤️❤️
Söt som socker är hon också

Läs hela inlägget »

På Tisdagen var det dax för våra 5 att ploppa ut . Tempen var låg på morgonen och hon ville inte äta .
Första krystvärken kom 16,46 och efter en timme kom första
Kl 17,40 Hane 520 gram ridge
Kl 18,34 Hane 620 gram ridge
Kl 19,55 Hane 625 gram ridge
Kl 20,15 Hane 540 gram ridge
Kl 20,35 Tik 460 gram ridge
Allt gick jättebra och Zoya är en fantastisk mamma ❤️Nu låter vi dom mest vara ifred och ser till att dom har det bra . Plockar inte med valparna annat än nödvändigt .
Vi har uppdateringar med massor bilder på Facebook så in och kika

Läs hela inlägget »

Nu är det verklugen inte många dagar kvar ca 4 tills vi får träffa dom små ❤️Zoya tar det hela med ro , sover och äter !

Läs hela inlägget »

Igår var Zoya på dygn 50 och röntgen gjordes så jag vet hur många som gömmer sig i magen ! Det blir en lite och lagom kull för Zoya och mig !
Idag har även valplådan byggts och Zoya verkar tycka den är ok
Nu sover och vilar en del och är hungrig heeeela tiden !
Nu hoppas vi att dagarna rullar på fort för vi längtar efter juvelerna

Läs hela inlägget »

Rundare o rundare blir Zoya men fortfarande midja ! Hon är på dygn 48 nu

Läs hela inlägget »

Mina älskade hundar ❤️

Läs hela inlägget »


.

VI REKOMMENDERAR