De-Stiljs-logo

Välkomna till oss!

loading...

Tredje diplomet i TEM inomhus för Astrid och kan lägga till NW 1 framför sitt namn. Stort Grattis matte Julia som tränar Astrid så fint. Ser framemot vad ni hittar på framöver. Vi hejar på :))

                   NW 1 De Stijls Cupid Astrid !

DAZZLING KULLEN,LÄS MER UNDER VALPAR

Nyheter

2019

Idag har äntligen solen hälsat på och då blir det full fart på hundarna. Zoya är lugnare än normalt men om det beror på att hon är dräktig är för tidigt att veta men vi håller alla tummar för det. Ultraljud kommer att göras senare. Nyår firas i stugan där det är förbud mot smällare ! Varken Zoya eller Kuura bryr sig men varför utsätta dom för något som inte är normalt !!! Här kommer lite bilder som jag lyckades ta. Sen önskar vi alla vi känner ett riktigt GOTT  NYTT ÅR ,hoppas att 2020 blir ett fantastiskt år . 

Läs hela inlägget »

Idag har Zoya och Bosse haft date igen och en parning ❤️Vi kommer träffas igen i morgon för att se om dom vill igen ! Så nu håller vi tummar att deras date ger resultat !

Läs hela inlägget »

I morgon kommer det uppdateringar så håll ut lite till

Läs hela inlägget »

Zoya ligger fortfarande lågt i sina värden men vi räknar att nästa vecka blir det date med Bosse Så vi får hålla ut några dagar till ! Och om ni vill träffa Bosse och en av Zoyas döttrar så finns vi alla på Stockholms Hundmässa på Söndag 15/12 Hall B ring 20

Läs hela inlägget »

Nu kan vi börja nedräkning till träff med Bosse ! Zoya började löpa idag ! Så spännande och vi längtar så att se om det blir valpar till våren !

Läs hela inlägget »

Tyvärr strular min mail och ibland varken får jag eller kan besvara mina mail ! Så till er som inte får svar ring mig istället ☺️
0708259395 /Carina

Läs hela inlägget »

Idag kom Tudor och Iris HD/AD resultat & båda A/UA Och då är hela Ayo kullen friröntgade Är så glad och stolt över vår första kull .

Läs hela inlägget »

Letar efteren familj/person att samäga Black & Tan Coonhound tik eller hane med , detta är aktuellt i framtiden ( inte allt för länge) med tanke att importera en valp . En aktiv familj boende i Stockholm eller Örebro då jag vill ha ett nära samarbete och kunna följa hunden på nära håll och även kunna ta med på utställning om man vill ha hjälp med det . Ni bör ha ett intresse för spår,sök mm då rasen har en otroligt bra nos och gillar att arbeta ! Men lika pigg att arbeta älskar den att kura ihop sig i soffan med sin familj . Rasen är känd för sitt milda temperament med barn och andra djur .
Livet med ett långöra är aldrig tråkigt utan man får sig ett skratt varje dag .
Låter detta intressant så hör av er till mig ☺️
Bilderna är på min älskade Kuura som valp ❤️

Läs hela inlägget »

Vi stannade till hos Bosse när vi åkte från landet för att få till lite bilder. Så här kommer det i varierad kvalite ! Min kamera är inte den bästa hälften suddiga och resten ok haha . Gillar verkligen Bosse , trevlig och mysig. Lagom stor och inga överdrifter ,med ett fantastiskt fint huvud. 

Läs hela inlägget »

Idag registrerades Atlas HD/AD resultat på SKK Och han är HD A & AD UA Vi är så glada och lättade , inte för att vi var oroliga men man vet aldrig ! Hans plåtar kommer läggas ut på hans egna sidanmen finns nu upplagt på FB

Läs hela inlägget »

Stort Grattis till vår älskade Ayo kull som fyller 1 år ! Vart tog tiden vägen haha , vi är så stolta & glada över alla fina valpar med familjer .Dom utvecklas riktigt bra och är så där smågalna som unga hundar ska vara . Nu börjar ett ny tid för alla med röntgen och nästa år BPH . Vi kommer även få se en & annan i utställningsringen & i spårskogen..Vad dom alla har gemensamt är att alla är nyfikna,orädda & väldigt glada .Hoppas ni alla hade en härlig födelsedag Vi skickar en tanke till Boven som jag vet firar där uppe i hundhimlen med Vegas & Fendi . Nya bilder på dom finns på deras egna sidor & på FB finns senaste kritikerna & bilder , så in & kolla .
 

Läs hela inlägget »

Idag har Atlas,Nala,Hanzi,Tudor med familjer vart på besök i Gropvik ! Så roligt att träffa er igen & extra kul att vår Norrläning Hanzi med matte Mysan kunde komma och träffa alla Blev mycket bus ich korvgrilllning och fika såklart ! Vilka härliga , busiga unghundar vi har Tyvärr har jag endast mobilkamera för tillfälligt men bilder kommer här
Tack Carolin,Cricke,Mysan,Annika och Jenny att ni kom ❤️

Läs hela inlägget »

Inte lång tid kvar till Ayo kullen fyller 1 år !! Vart tog tiden vägen , har gått rasande fort.
Alla mår bra och alla har röntgen bokat , vilka valpköpare kunde inte ha bättre ! På vår FB sida har alla sina egna sidor med senaste bilderna . Gå in och titta. Dom utvecklas så fint och mår bra hittills . Nu på Lördag kommer 4 av sex till stugan för bus och mys även pappa Dexter kommer. Så nya bilder kommer då . Har även uppdaterat planerad parning med stamtavla mm även där har jag ett fint album på FB som heter B kullen med massor av fina bilder på den blivande pappan Bosse . Längtar så efter denna kull .

Läs hela inlägget »

FB

På FB har jag ett fotoalbum som heter DeStijls B-kull ! Kolla in dom senaste bilderna på Bosse & Zoya ❤️

Läs hela inlägget »

Ska försöka mig på lite uppdateringar vad som hänt sen sist , men ni vet väl att vi är aktiva på Destijls FB sida. Vi uppdaterar där heeeeeela tiden . Kuura  blev certifierade ID- hund i somras med husse Micke och hon älskar att få arbeta med sin nos. Haft en hel del lyckade sök till allas glädje.
Hon kan hålla på i timmar och gör sitt yttersta . Tyvärr kommer det inte bli valpar efter henne då hennes högra höft inte är bra . Jag är otroligt ledsen för det men vi kommer fortsätta visa upp henne som en utmärkt repesentant för denna fantastiska ras. Och förhoppningsvis flyttar det in en tik till oss i framtiden. Vi väntar på att Zoya ska börja löpa men vill gärna att hon håller på sig till Nov-Dec ,passar vår planering bättre men man vet aldrig. Vår A-kull fyller 1 år om några veckor och utvecklas precis så bra som vi hoppats på . Dom är alla fantastiska i temperamentet och lika busiga som sin mamma . 
Snart dax för röntgen som vi ser fram emot med spänning och en viss nervositet såklart . Men är inte jätteorolig . Och i morgon Söndag ska vi på deras andra utställnig , ska bli jättekul att se Atlas,Iris,Nala som gör det för andra gången och lilla Tudor som gör premiär pga att han bröt en tå och fått ta det lite lugnt.Vi har så smått börjat träffa och pratat med familjer som är intreserade av vår blivande kull ,Zoya gör sitt bästa att charma alla . Och jag tror hon lyckas haha. 
 

Läs hela inlägget »

Vi uppdaterar vår FB sida OFTA med massor av bilder och nyheter Ska skärpa oss !!! Men kolla FB om ni är nyfikna på vår sommar . Och vi ser fram emot kennelns B -Kull mellan Zoya och Bosse ❤️
Om ni har några frågor ang blivande kullen eller nyfikna på något annat tveka inte att höra av er !
Med vänlig hälsning,
Carina 0708259395

Läs hela inlägget »

Hej ! Har ett antal personer som lämnat meddelanden på min telefonsvar som jag råkat radera tyvärr ! Ring gärna igen . Med vänlig hälsning, Carina

Läs hela inlägget »

I går fyllde vår söta Böna 6 år ❤️❤️❤️ Är så glad att hon förgyller våra dagar ! Grattis Zoya

Läs hela inlägget »

Snart fyller vår envisa fina Zoya 6 år Vart tog åren vägen ? Hon är så speciell och fin !

Läs hela inlägget »

Idag fick Atlas,Nala och Iris testa blodspår för första gången och dom fixade det galant trots att det regnade ! Med glada svansar tog dom sig an det välblodade spåret . Och så stolta bar dom sin klöv tillbaka ! Finaste valpisarna . Efter spår blev det lite bus och sen lunch /fika ! Så roligt att träffa er ❤️Lite bilder från dagen kommer här ☔️

Läs hela inlägget »

Nu har vi hittat en fantastisk fin och trevlig hane till Zoya ! Han kommer presenteras i veckan ❤️Ser med spänning fram emot vår nästa kull !

Läs hela inlägget »

Fina Atlas ! Han växer så det knakar & är mest som en ung hane ska vara ! Men väldigt mysig och pussig säger hans familj ❤️

Läs hela inlägget »

1 Maj var det utställningspremiär för några av valparna som är strax över 6 månader nu. På plats var Iris,Nala och Atlas , lilla Tudor har skadat sin tå och fick stanna hemma. 
Alla skötte sig exemplasiskt i den nya miljön . Lite vilda och glada i början men kunde koppla av efter ett tag. Vi träffades tidigt just för att dom skulle vänja sig . Först ut var Atlas som Tomas visade idag , han var så duktig och fick fin kritik ! Blev en fin 2.a placering idag. Nala och Iris var på tur som är så duktiga . Nala blev placerad på 1.a plats och Iris på 2.a plats .Nala blev till slut 2.a bästa tik . Tjejerna fick båda strålande kritiker . Alla tre klarade hanteringen utan problem och vi kunde inte vara stoltare. 
Här kommer lite bilder från dagen och deras kritiker finns under deras egna sidor. 
Tror jag har dom bästa valpfamiljer och dom bästa hanhundsägare ! NI ÄR BÄST 
Vi hade alla en härlig dag som började i regn men slutade med sol. Tack Jenny,Annelie,Caroline,Cricke och Tomas för denna dag . 

 

Läs hela inlägget »

Zoya

Vi har så smått börjat planera Zoyas andra kull !
Ni som vill veta mer om våra planer är det bara höra av sig till mig !

Läs hela inlägget »

Utställningsträning för 4 glada vovvar igår i Eskilstuna Hundhall ! Tomas och Jonny hade hyrt hall i två timmar och vi hann med träning,fika,prat och sista kvarten bus ! Lite bilder här och mycket mer och även film finns på vår FB sida ☺️

Läs hela inlägget »

I Lördags fyllde vår fina Tuta 3 år . Livet ändrades när hon vid 9 mån ålder flyttade från Finland till oss i Sverige . Hon är den knäppaste,envisaste och underbaraste som finns ❤️❤️❤️Födelsedagen firades med ny pipleksak och ben !

Läs hela inlägget »

Vi kommer att ställa ut Kuura i Malmö Söndag 31/3 på Mässan . Så ni som vill träffa oss säg till ! Åker ner på Lördagen Ska bli så kul att få springa i ringen igen efter långt uppehåll !

Läs hela inlägget »

Nu har valparna fått egna sidor . Det kommer mera bilder annars har dom egna album på FB. Även valpsidan är uppdaterad med våra planer under 2019 ! Alla senaste nyheter och bilder på AYO kullen finns på FB så kika in där. Vill ni veta mer om våra planer går det bra att höra av er.

Läs hela inlägget »


.

VI REKOMMENDERAR