De-Stiljs-logo

Välkomna till oss!

loading...

Tredje diplomet i TEM inomhus för Astrid och kan lägga till NW 1 framför sitt namn. Stort Grattis matte Julia som tränar Astrid så fint. Ser framemot vad ni hittar på framöver. Vi hejar på :))

                   NW 1 De Stijls Cupid Astrid !

DAZZLING KULLEN,LÄS MER UNDER VALPAR

Nyheter

2017

Jag och Kuura har vart på utställning i Lilleström / Norge med Karin (Kennel Kadamo) som skulle visa sin snygga hane Colin , som slutatde 4.e bästa hane och Norsk Junior Vinnare 2017 ! Grattis :))
Jag och Kuura fick vänta väldigt länge på vår tur men det slutade bra Domare Trygve Heyerdahl gav Kuura fin kritik och tyckte hon var en mycket vacker tik ! Kritik finns på Kuuras sida , 6
Så nu heter min fina prinsessa LT JUCH HeJW-16 NOW-17 Necku Cooncert in Shire
Hemresan var lång men gick bra och Karins tre småtjejer är fantastiska och skötte sig exemplariskt :))
Nu laddar vi om inför Finland ! Bilder tagna av Karin Wolgast Furst Kennel Kadamo

Läs hela inlägget »

Vi har sköna hösthelger i Örebro med sol och ganska varmt ! Lite bilder på ligan kommer här

Läs hela inlägget »

Kika gärna på Destijls FB sida , där sker vardagliga uppdateringar

Läs hela inlägget »

Zoya

Vi funderar på att försöka l ta en kull på vår älskade Böna , hon är en fantastisk tik på alla sätt . Hane är under planering och medelas senare Men är ni nyfikna på den blivande kullen och Zoya är ni välkomna att höra av er

Läs hela inlägget »

Vilken härlig Lördag , sol och riktigt varmt ! Vi har njutit och promenerat och bara tagit det lugnt ! Älskar verkligen denna årstid , förutom när det regnar Kuura och Zoya har busst som galningar hela dagen

Läs hela inlägget »

BPH

För två veckor sedan var det dax för Kuuras BPH ! Är mycket nöjd med fröken Filmer finns på vår FB sida !

Läs hela inlägget »

Vi har vart på tre st utställningar i sommar ! Mest för att träna oss eller rättare sagt mig :)) Bara för att det är en ovanlig ras ska man inte ta för givet att få CK . Det har gått bra och vi har fått fina kritiker ( finns kritiker och resultat på Kuuras egna sida . Vi hade sällskap av Kuuras syster  Diva med familj på två av tre utställningar . Jätteroligt ! Har även fått alla Kuuras Finska kritiker översatta och lagt in dom . Känns ovant men kul att hänga på utställning igen !

Läs hela inlägget »

Har fått frågan hur kom du på Black & Tan Coonhound ? Knappt någon vet vad det är och inte jag heller förrän den där dag på Hundöarna då det kommer en ståtlig hane lunkandes ! Jag har aldrig sett något vackrare Allt tilltalade mig ! Frågade mannen som var med hunden men han kunde inte ge mig så mycket info då det var hans dotter som var ägaren . Så när jag kom hem började sökandet Jag läste,maila och det viktigaste , pratade med en del ägare till rasen ! Långa och många samtal har det blivit med snälla och tålmodiga folk som kunnat besvara mina frågor och funderingar . Tack till er ❤️Sen fick jag kontakt med Kuuras ägare i Finland och vi var även över dit och träffade dom förra året . Där och då visste jag det kommer flytta in en tik så småningom . Efter en del ändringar så fick jag frågan om att ta över Kuura ! Självklart ville jag det och efter en del planeringen och långa samtal med Micke så kom hon äntligen till Sverige 18 Maj ! Kan man bli kär på ett ögonblick så blev jag det ,den där gråa dagen på Hundöarna ❤️ Så nu får mitt Ridgeback hjärta dela på sig <3

Läs hela inlägget »

Sverige är sådant vackert land denna årstid och det bästa som finns är att promenera omkring på grusvägarna på landet ! Bilder från våra promenader finns på FB och lite här .

Läs hela inlägget »

Vi spenderar semestern på landet och har det oförskämt bra . Långa promenader ,god mat ,slappar i trädgården ! Vi har också haft utställningspremiär med Kuura och det gick jätte bra, CK OCH CAC till oss , härligt ! Helgen som var besökte vi utställningen i Ransäter där även Kuuras syster Diva med husse och matte gjorde utställningspremiär, båda systrarna skötte sig exemplariskt med excellent , Kuuris på första plats och Diva på andra men inga CK denna gång . Vi hade en trevlig dag med perfekt väder . Lite bilder kommer här och som vanligt uppdaters FB VÄLDIGT OFTA :))

Läs hela inlägget »

Äntligen är hon här ,LTJUCH HeJW-16 Necku Cooncert in Shire till vardags Kuura,Kurris,Corran ,Långöra !  Vi skulle egentligen haft en valp efter Kuura nästa år var planen då Sanna skulle ta en kull men det blev ändrade planer och jag fick frågan om att ta henne till Sverige . Med lite planering sen  kom hon äntligen hit 18 Maj . Och det har gått över förväntan bra , hon har kommit in i flocken jättefort ! Både Zoya och Fendi accepterade henne samma dag.
Trots att hon flyttat till nytt land,nya kompisar,nya rutiner,löp som var på gång (kommit nu) och stadsmiljö så har hon anpassat sig fantastiskt. Nyfiken och trygg är hon . någon snällare hund har jag inte träffat ! All hantering såsom kloklipp,torka öron, bad mm inga problem .
Vi tar sommaren att lära känna varandra och kör träning hemma, utställning kommer vi att besöka ett par st , Nose Work , personspår mm kommer vi att testa på i höst !
Jätte roligt är också att hennes kullsyster Diva bor ett par timmar från oss i Örebro så vi kommer springa vänstervarv ihop ! Kul då det inte finns många av rasen i Sverige och bra att ha några att vända sig till även om jag har god kontakt med uppfödare och Sanna !
 

Läs hela inlägget »


.

VI REKOMMENDERAR