Ridgerules Treasure of My Heart ( Zoya )

Namn Ridgerules Treasure of My Heart Zoya
Född 24 Juni 2013
Far Sevch Prästens LeRoy Ligth of Argos LeRoy
Mor Eyes Catcher out of Africa Lolita
Röngen A/UA 
Mh/Bph genomförd skottfast
EOAD (Early onset adult deafnees ) high confidence CLEAR  
Utställning 3 st 
3 st Excellent varav 2 placeringar i Öppenklass
Viltspår : godkänt anlagsprov, 1.a pris öppenklass

Tränar tävlingslydnad regelbundet och tanken är att tävla men
vi får se ! Huvudsaken att husse och Zoya har kul :)) 'Hon har väldigt kul och är mycket duktig,lär sig otrligt fort vad som ska göras men tröttnar och då är det inte mycket att göra än att vänta :)) Envisaste
hunden !


Då vi bestämde att det var dax att börja kolla efter en till tik  föll jag direkt när jag såg att Maria skulle para Lolita ! Jag bara älskar hennes  huvud och hennes pappa Rijstone Aussie Rules [ Navy ] är en stor favorit ! Och när valet av hane blev Prästens Leroy Ligth of Argos [ Leroy]  var det ingen tvekan att vi var intresserade. Leroy är nämligen halvbror till vår Ch Hamnuddens De Stijls af Argos [ Vegas] genom deras pappa Ch Dea Decoras Argos [ Argos ] Och som tur var fanns det en liten tik till oss .

Zoya eller Bönis som vi kallar henne har gett oss många grå strån på huvudet och verkligen visat hur det är att ha valp/unghund PUST , hon har visat sig vara en mycket envis liten dam med mycket bestämda åsikter vad hon vill/kan göra !
Hon har visat sig vara en mycket arbetsvilig tjej och vi har testat en mängd olika kurser och hon tycker allt är kul och hon lär sig otroligt fort.
 
Hon är utställd 3 gånger med excellent  med 2 klassplaceringar i stora öppen klasser. 

Viltspår lägger  vi mycket själva på landet och hon har ett godkänt anlagsprov. 

Zoya är en mycket snäll hund som gillar allt och alla , tydligt hundspråk har hon. Otroligt kelig och det bästa hon vet är att ligga nära och mysa.

BPH gick över förväntan, det visar en trygg,energisk,nyfiken tjej . Skottet brydde hon sig inte det minsta om. 

 

Zoya kommer att paras i  av nästa år om allt går som vi vill ! Om ni vill lära känna oss och våran speciella Böna så tveka inte att höra av er . .