De-Stiljs-logo

Sevch Hamnuddens Fendi CV

Namn: SEVCH Hamnuddens Fendi "Fendi"CV (ROM)
Född: 2006-07-15 på Hamnuddens Kennel Kön: Tik
Far: SuCh SvCh Hamnuddens De Stijl af Argos "Vegas"

 Mor: Intuch Norduch Eech Sv-07 Rex Ventors Isola
Röntgen: HD B AD UA
MH Genomförd skottfast 1
Höjd 67.4
Korrekt saxbett & fulltandad
Viltspår: Svensk Viltspårs Champion
Utställning: 2 cert 1 cacib flertalet bästa tik placeringar 
 

Vår första hund SEUCH SEVCH Hamnuddens De Stijl af Argos "Vegas" fick sin första kull 2006. För oss kändes det självklart att behålla en valp ur den kombinationen eftersom vi hade falllit för tiken Multi ch EE ch SV-07 SEVCH Rex Ventors Isola Tanken var att behålla en hane , men så blev det inte. Vi kom hem med en söt och mycket busig tik, Fendi .

Redan i valpklass visade det sej att Fendi var mer än söt. Hon har blivit både BIR och placerat sej i BIS. När det blev dags för de officella klasserna gick det också bra. Hon har många bästa-tik placeringar. Redan i junior vann hon sitt första cert och på sin första utställning efter första kullen vann hon sitt andra cert. Vi har tagit paus från utställning på sistone, men nu ska vi satsa på att jaga det sista certet så hon kan få sitt championat.

Förutom utställning så sysslar vi även med viltspår. Fendi tog utan problem sin titel och att spåra är bland det bästa hon vet. Förutom mat så är en rejäl skogspromenad med kompisarna det bästa hon vet. Fendi är en tjej med stor personlighet.
Fendi hade sin första kull Hos Kennel Kadamo. Den 25 mars 2009 blev Fendi stolt mamma till 12 valpar. Samtliga med korrekt ridge, en tik med kroksvans och en hane med kroksvans . Pappan är Seuch Zaxxon Prince Bosco. Av Fendis första valpar är redan 6 st Champions, detta innebär att hon kan lägga till titeln CV (ROM) namnet. Det är vi mycket stolta över. Alla 12 är fri röntgade och alla som gjort MH är alla skottfasta och med ett utmärkt resultat .