De-Stiljs-logo

Surprise ❤️

Miss Surprise ❤️❤️❤️Fredag morgon runt 3-4 tiden ploppade det ut en liten tik på 440 gram ! Stark,pigg & fullt utvecklad. Zoya har sen valparna kom i Tisdags varit helt lugn & nöjd , inga tecken på att det skulle finnas kvar en valp . När vi röntgade henne såg dom 5 valpar ( två sköterskor) även om bilderna var riktigt dåliga så misstänkte jag inga fler . Torsdag kväll börjar Zoya flåsa , bli lite orolig , har sammandragningar ! Hennes temp är bra och hon äter bra . Sover bra emellanåt . Jag har väl slumrat till när Zoya väcker mig och ser en blöt valp , ni som känner mig förstår ju att jag får totalpanik och ropar efter Micke . Vi snyggar till navelsträngen som Zoya fixat riktigt bra .Torkar henne torr ordentligt tills hon skriker högt och kollar igenom henne ! Pigg och stark , fullt utvecklad ! Vi ser till att hon får den bästa tutten och att hennes stora bröder inte puttar bort henne . Hon har redan ökat jättebra i vikt 580 gram ❤️ Hon har gärna krälat iväg och vill ligga själv men jag lägger henne hela tiden hos syskonen o mamma Zoya , och det har hjälpt nu ligger hon mer och mer med dom andra . Så nu håller vi tummarna för Suprise ❤️❤️❤️
Söt som socker är hon också