De-Stiljs-logo

Delägare sökes !

Letar efteren familj/person att samäga Black & Tan Coonhound tik eller hane med , detta är aktuellt i framtiden ( inte allt för länge) med tanke att importera en valp . En aktiv familj boende i Stockholm eller Örebro då jag vill ha ett nära samarbete och kunna följa hunden på nära håll och även kunna ta med på utställning om man vill ha hjälp med det . Ni bör ha ett intresse för spår,sök mm då rasen har en otroligt bra nos och gillar att arbeta ! Men lika pigg att arbeta älskar den att kura ihop sig i soffan med sin familj . Rasen är känd för sitt milda temperament med barn och andra djur .
Livet med ett långöra är aldrig tråkigt utan man får sig ett skratt varje dag .
Låter detta intressant så hör av er till mig ☺️
Bilderna är på min älskade Kuura som valp ❤️