De-Stiljs-logo

lite nytt äntligen 

Ska försöka mig på lite uppdateringar vad som hänt sen sist , men ni vet väl att vi är aktiva på Destijls FB sida. Vi uppdaterar där heeeeeela tiden . Kuura  blev certifierade ID- hund i somras med husse Micke och hon älskar att få arbeta med sin nos. Haft en hel del lyckade sök till allas glädje.
Hon kan hålla på i timmar och gör sitt yttersta . Tyvärr kommer det inte bli valpar efter henne då hennes högra höft inte är bra . Jag är otroligt ledsen för det men vi kommer fortsätta visa upp henne som en utmärkt repesentant för denna fantastiska ras. Och förhoppningsvis flyttar det in en tik till oss i framtiden. Vi väntar på att Zoya ska börja löpa men vill gärna att hon håller på sig till Nov-Dec ,passar vår planering bättre men man vet aldrig. Vår A-kull fyller 1 år om några veckor och utvecklas precis så bra som vi hoppats på . Dom är alla fantastiska i temperamentet och lika busiga som sin mamma . 
Snart dax för röntgen som vi ser fram emot med spänning och en viss nervositet såklart . Men är inte jätteorolig . Och i morgon Söndag ska vi på deras andra utställnig , ska bli jättekul att se Atlas,Iris,Nala som gör det för andra gången och lilla Tudor som gör premiär pga att han bröt en tå och fått ta det lite lugnt.Vi har så smått börjat träffa och pratat med familjer som är intreserade av vår blivande kull ,Zoya gör sitt bästa att charma alla . Och jag tror hon lyckas haha.