De-Stiljs-logo

Vi välkomnar Kuura till Sverige och vår familj

Äntligen är hon här ,LTJUCH HeJW-16 Necku Cooncert in Shire till vardags Kuura,Kurris,Corran ,Långöra !  Vi skulle egentligen haft en valp efter Kuura nästa år var planen då Sanna skulle ta en kull men det blev ändrade planer och jag fick frågan om att ta henne till Sverige . Med lite planering sen  kom hon äntligen hit 18 Maj . Och det har gått över förväntan bra , hon har kommit in i flocken jättefort ! Både Zoya och Fendi accepterade henne samma dag.
Trots att hon flyttat till nytt land,nya kompisar,nya rutiner,löp som var på gång (kommit nu) och stadsmiljö så har hon anpassat sig fantastiskt. Nyfiken och trygg är hon . någon snällare hund har jag inte träffat ! All hantering såsom kloklipp,torka öron, bad mm inga problem .
Vi tar sommaren att lära känna varandra och kör träning hemma, utställning kommer vi att besöka ett par st , Nose Work , personspår mm kommer vi att testa på i höst !
Jätte roligt är också att hennes kullsyster Diva bor ett par timmar från oss i Örebro så vi kommer springa vänstervarv ihop ! Kul då det inte finns många av rasen i Sverige och bra att ha några att vända sig till även om jag har god kontakt med uppfödare och Sanna !