De-Stiljs-logo

Zoya ❤️

Vår vackra,envisa,duktiga tjej . I Tisdag spårade hon till sig ett 1:a pris med husse i linan . Har hittat domare som vart supersvårt då typ alla är på jakt men två spår är bokade inom kort . I helgen var vi på landet och Sirre hängde på Han och Zoya tycker så mycket om varandra haha ! När vi åkte hemåt stanbadd vi till i Vårsta:Grödinge där vi hade bestämt träff med Lena från Apollogruppen för lite träningsspår . Först ut var Sirre som fick gå ett anlagsspår och han gick klockrent lite trött sista biten , duktiga Sirre. Sen var det Fendi och hon gick ett ökl spår 10 åringen var supertaggad och klarade sig galant efter någon ringning så hittade hon spårslutet . Sist ut var Zoya som hördes lång väg då hon ylade i bilen där hon satt och vänta haha ! Lite väl ivrig i starten så lugnade hon ner sig och spårade riktigt duktigt dock på slutet tog tröttheten över och hon blev okoncentrerad , ville dra till ett dött älgkadaver och hade lite annat att dra på , men hittade spårslutet utan problem ❤️Så stolt över alla tre och Micke som fick gick med alla då min hand är för öm !
Lite blandade bilder kommer här och som vanligt finns vi på FB

  • Maria » Zoya min tokiga älskade vilde :  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Kattan själv » Snart dax :  ”Klart vi håller tummarna.Ni behöver all lycka på resans gång.”

-