De-Stiljs-logo

Höst

Viljen underbar höst vi har ! Njuter varje dag Kan tyvärr inte göra så mycket då handen är ganska öm ! Tar bort stygnen i veckan , blir skönt Helgen var vi i Gropvik och slappade ! Söndag em fick Zoya gå ett öpkl spår och det gick ganska bra med tanke på att det var ett tag sen Micke fick ta tillbaka henne två gånger på spåret , visade sig att det tidigare på dagen gått en hel älgfamilj där ! Insruktören Lena tror att Zoya kommer fixa ett 1:a pris på Onsdag ! Vi får se ☺️☺️Sen är det STORA planer här ! Är väldigt förväntansfull inför nästa år . Mer info kommer inom snar framtid !!
Några bilder kommer
Ha en härlig vecka alla !

  • Maria » Zoya min tokiga älskade vilde :  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Kattan själv » Snart dax :  ”Klart vi håller tummarna.Ni behöver all lycka på resans gång.”

-