De-Stiljs-logo

Zoya min tokiga älskade vilde

Zoya fyller 2 år snart och hon förgyller vår vardag med sin härliga personlighet ! Hon är en mycket envis, och gör det hellre på sitt sätt men lär sig otroligt fort när vi tränar !
Hon är fortfarande väldigt busig och hittar på hyss när man minst anar det och testar ens tålamod till max ! Men hon är otroligt kärleksfull och vill alltid vara nära . Jag går och lägger mig först i familjen och sen kommer Zoya och ska sova bredvid mig och gärna dela kudde / täcke !
Vi två går nästan alltid själva på kvällsprommenaden för att vi tränar lite och försöker träffa andra hundar (raser) ! Vill inte att hon ska bli en morrhoppa som Fendi

  • Maria • 13 september 2023 01:21:13
    Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades totalt inom 48 timmar. Jag ser mig själv i spegeln och ler. För första gången på evigheter har jag förtroende för mig själv och mina förmågor. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Sunny. Han bad om ursäkt 48 timmar efter att besvärjelsen gjordes. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut. han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar på hela tiden. Han sa att han trodde att han hade en negativ inverkan på mitt liv och att det skulle vara bäst att lämna. Han sa att det är svårt att jag fortsätter att prata om det förflutna. Vi förlät båda varandra. Jag fick höra att det var månader. Jag är ett levande bevis på vad Dr Sunny kan göra. Tack så mycket Dr Sunny för det underbara du har gjort i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din hjälp kunde vi båda se och tala sanning till varandra. Jag är mycket glad att kontakta dig och initiera för att få det hela att hända. Alla som har problem med relationen kan kontakta Dr Sunny via e-post: drsunnydsolution1@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp: +2348082943805

  • Maria » Zoya min tokiga älskade vilde :  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Kattan själv » Snart dax :  ”Klart vi håller tummarna.Ni behöver all lycka på resans gång.”

-