De-Stiljs-logo

SPÄNNANDE PLANER FÖR MINI 

Det har vart dåligt med uppdateringar här på sidan MEN på FB uppdateras det ofta och mycket :)) Cupid valparna växer så det knakar och alla mår toppen. Senaste bilderna finns på FB så in och kolla in dom. Vi har haft en lugn och skön semester med hundarna och är redo för hösten .

Snart börjar Mini sin ID- Hundsutbildning med Micke,vi tror att hon kommer passa perfekt för den typ av arbete. Ser med spänning fram att få vara med att träna henne, för hemma träning är det mycket av . Nästa år planerar vi även en kull valpar på Mini. Hane är bestämt sen ett bra tag men än så länge håller vi på det . Ni som är intresserade av en valp från vår Dream kull får gärna höra av sig. 
Om det blir som tänkt kommer Mini löpa Feb/Mars . 
Mer info om kullen kommer och info om Mini finns på hennes egna sida .